Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effect of pomegranate peel extract on the oxidative stability of pomegranate seed oil
Naziv: Effect of pomegranate peel extract on the oxidative stability of pomegranate seed oil
Autori: Drinić, Zorica  ; Mudrić, Jelena  ; Zdunić, Gordana  ; Bigović, Dubravka  ; Menković, Nebojša  ; Šavikin, Katarina  
Godina: 2020
Publikacija: FOOD CHEMISTRY
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 333 str. 127501-127501
DOI: 10.1016/j.foodchem.2020.127501
WoS-ID: 000606843000005
Scopus-ID: 2-s2.0-85087900639
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/198008
Projekat: Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia [451-03-68/2020-14/200003]
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti

78
SCOPUSTM
32
OpenCitations
60
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.