Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj nacina prerade grožđa i vinifikacije na sadržaj resveratrola u vinu
Назив Uticaj nacina prerade grožđa i vinifikacije na sadržaj resveratrola u vinu
Аутори: Petrović, Aleksandar V.  ; Slobodan Jovic; Gojković-Bukarica, Ljiljana Č.  ; Lisov, Nikolina M.  
Година: 2018
Публикација: Unifood Conference, Zbornik radova
Издавач: Beograd
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7522-060-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 56-56
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/198245
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.