Резултати

еНаука >  Резултати >  Caramelization of fructose induced by high intensity ultrasound and antioxidative activity of caramel products
Назив: Caramelization of fructose induced by high intensity ultrasound and antioxidative activity of caramel products
Аутори: Peruško, Marija B. ; Ćirković Veličković, Tanja D.  ; Stanić-Vučinić, Dragana J.  
Година: 2015
Публикација: Book of Abstracts, 52nd Meeting of the Serbian Chemical Society
Издавач: Srpsko hemijsko drustvo, Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 88-88
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/198260
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.