Резултати
еНаука >
Резултати >
Rheological properties of dough and sensory quality of crackers with dietary fibers

Назив: | Rheological properties of dough and sensory quality of crackers with dietary fibers | Аутори: | Dokić, Ljubica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | World Academy of Science, Engineering and Technology, International Journal of Nutrition and Food Engineering | ISSN: | 1307-6892![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 9 br. 9 str. 899-903 | DOI: | 10.5281/zenodo.1108390 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/200430 | URL: | https://publications.waset.org/10002226/rheological-properties-of-dough-and-sensory-quality-of-crackers-with-dietary-fibers | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.