Резултати

еНаука >  Резултати >  Rheological properties of dough and sensory quality of crackers with dietary fibers
Назив: Rheological properties of dough and sensory quality of crackers with dietary fibers
Аутори: Dokić, Ljubica  ; Nikolić, Ivana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šereš, Zita  ; Pajin, Biljana  ; Nils Juul; Maravić, Nikola  
Година: 2015
Публикација: World Academy of Science, Engineering and Technology, International Journal of Nutrition and Food Engineering
ISSN: 1307-6892 Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 9 str. 899-903
DOI: 10.5281/zenodo.1108390
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/200430
URL: https://publications.waset.org/10002226/rheological-properties-of-dough-and-sensory-quality-of-crackers-with-dietary-fibers
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.