Резултати
еНаука >
Резултати >
Drying influence on encapsulation efficiency of chokeberry polyphenols in microencapsulated alginate or alginate/inulin particles
Назив: | Drying influence on encapsulation efficiency of chokeberry polyphenols in microencapsulated alginate or alginate/inulin particles | Аутори: | Ćujić, Nada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | State-of-the-art technologies: challenge for the research in Agricultural and Food Sciences | Издавач: | Poljoprivredni fakultet, Beograd, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 987-86-7834-247-9![]() ![]() |
Колација: | str. 63-63 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/200953 | URL: | http://www.agrif.bg.ac.rs/events/view/247 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.