Резултати

еНаука >  Резултати >  Drying influence on encapsulation efficiency of chokeberry polyphenols in microencapsulated alginate or alginate/inulin particles
Назив: Drying influence on encapsulation efficiency of chokeberry polyphenols in microencapsulated alginate or alginate/inulin particles
Аутори: Ćujić, Nada  ; Janković, Teodora  ; Pljevljakušić, Dejan  ; Šavikin, Katarina  ; Trifković, Kata ; Bugarski, Branko  ; Ibrić, Svetlana  
Година: 2016
Публикација: State-of-the-art technologies: challenge for the research in Agricultural and Food Sciences
Издавач: Poljoprivredni fakultet, Beograd, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 987-86-7834-247-9 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 63-63
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/200953
URL: http://www.agrif.bg.ac.rs/events/view/247
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.