Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Drying influence on encapsulation efficiency of chokeberry polyphenols in microencapsulated alginate or alginate/inulin particles
Naziv: Drying influence on encapsulation efficiency of chokeberry polyphenols in microencapsulated alginate or alginate/inulin particles
Autori: Ćujić, Nada  ; Janković, Teodora  ; Pljevljakušić, Dejan  ; Šavikin, Katarina  ; Trifković, Kata ; Bugarski, Branko  ; Ibrić, Svetlana  
Godina: 2016
Publikacija: State-of-the-art technologies: challenge for the research in Agricultural and Food Sciences
Izdavač: Poljoprivredni fakultet, Beograd, Srbija
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 987-86-7834-247-9 ИСБН није валидан Pretraži identifikator
Kolacija: str. 63-63
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/200953
URL: http://www.agrif.bg.ac.rs/events/view/247
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.