Резултати

еНаука >  Резултати >  EFFECTS OF FED DIETS WITH A DIFFERENT N-6/N-3 PUFAs RATIO ON OXIDATIVE STABILITY, AND PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES OF CHICKENS MEAT
Назив: EFFECTS OF FED DIETS WITH A DIFFERENT N-6/N-3 PUFAs RATIO ON OXIDATIVE STABILITY, AND PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES OF CHICKENS MEAT
Аутори: Lukić, Mirjana  ; Petrović, Zoran  ; Trbović, Dejana  ; Milićević, Dragan  ; Jakovac-Strajn, B.; Nastasijević, Ivan  ; Parunović, Nenad  
Година: 2015
Публикација: First International Symposium of Veterinary Medicine (ISVM2015)
Издавач: Scientific Veterinary Institute 'Novi Sad', Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82871-36-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 133-141
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/201443
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.