Резултати
еНаука >
Резултати >
EFFECTS OF FED DIETS WITH A DIFFERENT N-6/N-3 PUFAs RATIO ON OXIDATIVE STABILITY, AND PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES OF CHICKENS MEAT
Назив: | EFFECTS OF FED DIETS WITH A DIFFERENT N-6/N-3 PUFAs RATIO ON OXIDATIVE STABILITY, AND PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES OF CHICKENS MEAT | Аутори: | Lukić, Mirjana ; Petrović, Zoran ; Trbović, Dejana ; Milićević, Dragan ; Jakovac-Strajn, B.; Nastasijević, Ivan ; Parunović, Nenad | Година: | 2015 | Публикација: | First International Symposium of Veterinary Medicine (ISVM2015) | Издавач: | Scientific Veterinary Institute 'Novi Sad', Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82871-36-1 Претражи идентификатор | Колација: | str. 133-141 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/201443 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.