Резултати
еНаука >
Резултати >
Cholesterol content and atherogenicity of fermented sausages made of pork meat from various breeds
Назив: | Cholesterol content and atherogenicity of fermented sausages made of pork meat from various breeds | Аутори: | Stajić, Slaviša ; Živković, Dušan ; Perunović, Marija; Šobajić, Sladjana ; Vranić, Danijela | Година: | 2011 | Публикација: | 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF11) | ISSN: | 2211-601X Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier Science Bv, Amsterdam | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 1 str. 568-575 | DOI: | 10.1016/j.profoo.2011.09.086 | WoS-ID: | 000314355500086 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2628 https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1493 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/202984 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.