Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of physico-chemical and sensory properties of fermented cabbage obtained under different fermentation conditions
Назив: Characterization of physico-chemical and sensory properties of fermented cabbage obtained under different fermentation conditions
Аутори: Tepić Horecki, Aleksandra  ; Šumić, Zdravko  ; Drašković, Mirna; Vidović, Senka  ; Branimir, Pavlić  ; Vladić, Jelena  ; Nataša, Nastić  ; Vakula, Anita  
Година: 2018
Публикација: Book of Abstracts, 5th International ISEKI_Food Conference ,The Food System Approach: New Challenges for Education, Research and Industry, ISEKI_FOOD 2018, 3 - 5 July 2018 , Stuttgart, Germany
Издавач: Stuttgart
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 237-237
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/203127
URL: https://www.isekiconferences.com/stuttgart2018/programme/conference-programme
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.