Резултати
еНаука >
Резултати >
Characterization of physico-chemical and sensory properties of fermented cabbage obtained under different fermentation conditions
| Назив: | Characterization of physico-chemical and sensory properties of fermented cabbage obtained under different fermentation conditions | Аутори: | Tepić Horecki, Aleksandra |
Година: | 2018 | Публикација: | Book of Abstracts, 5th International ISEKI_Food Conference ,The Food System Approach: New Challenges for Education, Research and Industry, ISEKI_FOOD 2018, 3 - 5 July 2018 , Stuttgart, Germany | Издавач: | Stuttgart | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 237-237 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/203127 | URL: | https://www.isekiconferences.com/stuttgart2018/programme/conference-programme | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.