Резултати
еНаука >
Резултати >
Analysis of glutathione by HPLC in different grape juices, musts and its change during vinification
Назив: | Analysis of glutathione by HPLC in different grape juices, musts and its change during vinification | Аутори: | Pejić, D.; Korntheuer, Karin; Puškaš, Vladimir ; Radojković, Marija M. ; Miljić, Uroš ; Eder, Reinhard | Година: | 2016 | Публикација: | Abstract Book, III International Congress “Food Technology, Quality and Safety” FoodTech 2016 | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-049-0 Претражи идентификатор | Колација: | str. 122-122 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/205008 | URL: | http://foodtech2016.uns.ac.rs/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.