Резултати

еНаука >  Резултати >  Analysis of glutathione by HPLC in different grape juices, musts and its change during vinification
Назив: Analysis of glutathione by HPLC in different grape juices, musts and its change during vinification
Аутори: Pejić, D.; Korntheuer, Karin; Puškaš, Vladimir  ; Radojković, Marija M.  ; Miljić, Uroš  ; Eder, Reinhard
Година: 2016
Публикација: Abstract Book, III International Congress “Food Technology, Quality and Safety” FoodTech 2016
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-049-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 122-122
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/205008
URL: http://foodtech2016.uns.ac.rs/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.