Резултати

еНаука >  Резултати >  Proximate composition and sensory characteristics of Sremska sausage produced in a traditional smoking house
Назив: Proximate composition and sensory characteristics of Sremska sausage produced in a traditional smoking house
Аутори: Stanišić, Nikola  ; Lilić, Slobodan  ; Petrović, M.D.  ; Živković, Dušan  ; Radović, Čedomir  ; Petričević, M.S.  ; Gogić, Marija  
Година: 2012
Публикација: CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food
Издавач: 6th Central European Congress on Food, CEFood 2012
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 1319-1324
Scopus-ID: 2-s2.0-84961332519
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/364
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2760
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/206296
Пројекат: Primena različitih odgajivačko-selekcijskih i biotehnoloških metoda u cilju oplemenjivanja svinja (RS-31081)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.