Резултати
еНаука >
Резултати >
Proximate composition and sensory characteristics of Sremska sausage produced in a traditional smoking house
Назив: | Proximate composition and sensory characteristics of Sremska sausage produced in a traditional smoking house | Аутори: | Stanišić, Nikola ; Lilić, Slobodan ; Petrović, M.D. ; Živković, Dušan ; Radović, Čedomir ; Petričević, M.S. ; Gogić, Marija | Година: | 2012 | Публикација: | CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food | Издавач: | 6th Central European Congress on Food, CEFood 2012 | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 1319-1324 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84961332519 | URI: | http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/364 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2760 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/206296 |
Пројекат: | Primena različitih odgajivačko-selekcijskih i biotehnoloških metoda u cilju oplemenjivanja svinja (RS-31081) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.