Резултати

еНаука >  Резултати >  Association between red meat consumption and cancer risk
Назив: Association between red meat consumption and cancer risk
Аутори: Bošković, Marija  ; Baltić, Milan Ž. 
Година: 2016
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Institute of meat hygiene and technology, Belgrade
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 57 br. 2 str. 81-88
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1377
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/208421
URL: http://inmes.rs/publikacije/casopis-meat-technology/
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца