Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Association between red meat consumption and cancer risk
Naziv: Association between red meat consumption and cancer risk
Autori: Bošković, Marija  ; Baltić, Milan Ž. 
Godina: 2016
Publikacija: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Pretraži identifikator
Izdavač: Institute of meat hygiene and technology, Belgrade
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 57 br. 2 str. 81-88
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1377
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/208421
URL: http://inmes.rs/publikacije/casopis-meat-technology/
Projekat: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
M-kategorija: 
51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja

Pronađi DOI


Creative Commons licenca