Резултати
еНаука >
Резултати >
Autochthonous lactic acid bacteria - vector for traditional cheeses standardization and new functional food development
Назив: | Autochthonous lactic acid bacteria - vector for traditional cheeses standardization and new functional food development | Аутори: | Miočinović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | 41st Croatian dairy experts symposium | Издавач: | HMU, Hrvatska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 45-45 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/208547 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.