Резултати

еНаука >  Резултати >  Autochthonous lactic acid bacteria - vector for traditional cheeses standardization and new functional food development
Назив: Autochthonous lactic acid bacteria - vector for traditional cheeses standardization and new functional food development
Аутори: Miočinović, Jelena  ; Radulović, Zorica  ; Petrušić, Milica  ; Mirković, Nemanja  ; Paunović, Dušanka ; Puđa, Predrag ; Nedović, Viktor A.  
Година: 2014
Публикација: 41st Croatian dairy experts symposium
Издавач: HMU, Hrvatska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 45-45
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/208547
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.