Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Possibility of utilization alternative cereals (millet and barley) for improvement technological properties of bread gained from flour of poor technological quality
Naziv: Possibility of utilization alternative cereals (millet and barley) for improvement technological properties of bread gained from flour of poor technological quality
Mogućnost primene alternativnih žita (prosa i ječma) za poboljšanje tehnološkog kvaliteta hleba od brašna loših tehnoloških osobina
Autori: Živančev, Dragan  ; Torbica, Aleksandra  ; Tomić, Jelena  ; Janić-Hajnal, Elizabet  
Godina: 2016
Publikacija: Journal on Processing & Energy in Agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Pretraži identifikator
Izdavač: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 20 br. 4 str. 165-169
URI: scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1821-4487/2016/1821-44871604165Z.pdf
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/209426
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1538
URL: scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1821-4487/2016/1821-44871604165Z.pdf
https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1821-4487/2016/1821-44871604165Z.pdf
Projekat: Vrednovanje kvaliteta i optimizacija prerade pšenice u svetlu klimatskih promena (RS-31007)
Provincial Secretariat for Science and Technological Development, Vojvodina Province: Technological potential of less represented cereals of Vojvodina
M-kategorija: 
51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.