Резултати

еНаука >  Резултати >  Functional probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from croatian fresh soft cheese and serbian white pickled cheese
Назив: Functional probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from croatian fresh soft cheese and serbian white pickled cheese
Аутори: Golić, Nataša  ; Jovčić, Branko  ; Lukić, Jovanka  ; Miljković, Marija ; Nikolić, Milica  ; Ljubiša Topisirović; Filipić, Brankica  ; Peter Raspor; Uroić Ksenija; Kos Blaženka;
Година: 2014
Публикација: Food Technology and Biotechnology
ISSN: 1330-9862 Food Technology and Biotechnology Претражи идентификатор
Издавач: Sveuciliste u Zagrebu ^(University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology)^Prehrambeno-Biotehnoloski Fakultet
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 2 br. 52 str. 232-241
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/209874
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.