Резултати
еНаука >
Резултати >
Functional probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from croatian fresh soft cheese and serbian white pickled cheese
Назив: | Functional probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from croatian fresh soft cheese and serbian white pickled cheese | Аутори: | Golić, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Food Technology and Biotechnology | ISSN: | 1330-9862![]() ![]() |
Издавач: | Sveuciliste u Zagrebu ^(University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology)^Prehrambeno-Biotehnoloski Fakultet | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 2 br. 52 str. 232-241 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/209874 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.