Резултати

еНаука >  Резултати >  The characterization of the microbiota of an artisan fermented sausage
Назив: The characterization of the microbiota of an artisan fermented sausage
Аутори: Danilović, Bojana  ; Milićević, Bojana ; Džinić, Natalija ; Savić, Dragiša S.  ; T. Žugić-Petrović
Година: 2014
Публикација: CEFood
Издавач: Consulting and training center KEY, Macedonia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-608-4565-05-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 74-74
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/212620
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.