Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of different sugars, dried lemon slices and peppermint on physicochemical and sensory properties of water kefir
Назив: The influence of different sugars, dried lemon slices and peppermint on physicochemical and sensory properties of water kefir
Аутори: Daničić, Tatjana  ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Šumić, Zdravko  ; Vakula, Anita  
Година: 2020
Публикација: Book of Abstracts / Food Quality and Texture in Sustainable Production and Helathy Consumption, ISEKI-Food Associaton, Bucharest, 18-19 November 2020
Издавач: Bucharest: University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-606-072-022-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 35-35
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/212816
URL: https://www.researchgate.net/profile/Lorant-Szoke/publication/346949569_Investigation_of_corn_smut_infection_on_morphological_traits_of_two_Hungarian_sweet_corn_hybrids/links/5fd3612b92851c13fe793ebb/Investigation-of-corn-smut-infection-on-morphological-traits-of-two-Hungarian-sweet-corn-hybrids.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.