Резултати
еНаука >
Резултати >
ß-carotene contained in vacuum dried peach fruits: optimization of vacuum drying process by response surface methodology
Назив: | ß-carotene contained in vacuum dried peach fruits: optimization of vacuum drying process by response surface methodology | Аутори: | Vakula, Anita ; Pavlić, Branimir ; Šumić, Zdravko ; Jokanović, Marija ; Daničić, Tatjana ; Tepić Horecki, Aleksandra | Година: | 2020 | Публикација: | Book of abstracts - Posters / 3rd Fruit & Vegetable Processing Symposium, Web conference, 24-25 November 2020 | Издавач: | INRAE | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 25-25 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/212877 | URL: | https://symposium.inrae.fr/fruit-vegetable-processing2020/content/download/4966/61165/version/1/file/FVP2020_Book%20of%20abstracts-posters.pdf https://symposium.inrae.fr/fruit-vegetable-processing2020/content/download/4886/60713/version/1/file/P1-22_VAKULA_Anita_FVP2020.pdf |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.