Резултати
еНаука >
Резултати >
Sensory characteristics of white chocolate enriched with encapsulated raspberry juice
Назив: | Sensory characteristics of white chocolate enriched with encapsulated raspberry juice | Аутори: | Lončarević, Ivana S. ; Pajin, Biljana S. ; Petrović, Jovana S. ; Zarić, Danica; Tumbas Šaponjac, Vesna ; Fišteš, Aleksandar | Година: | 2018 | Публикација: | ICFTFFP 2019: 21st International Conference on Food Technology and Functional Food Products | Издавач: | Istanbul, Turska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 13 br. 9 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/213272 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.