Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory characteristics of white chocolate enriched with encapsulated raspberry juice
Назив: Sensory characteristics of white chocolate enriched with encapsulated raspberry juice
Аутори: Lončarević, Ivana S.  ; Pajin, Biljana S.  ; Petrović, Jovana S.  ; Zarić, Danica; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Fišteš, Aleksandar  
Година: 2018
Публикација: ICFTFFP 2019: 21st International Conference on Food Technology and Functional Food Products
Издавач: Istanbul, Turska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 13 br. 9
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/213272
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.