Резултати

еНаука >  Резултати >  Soybean bran as a potent fat replacer in gluten-free cookie formulation
Назив: Soybean bran as a potent fat replacer in gluten-free cookie formulation
Аутори: Nedeljković, Nataša  ; Sakač, Marijana  ; Pestorić, Mladenka  ; Jambrec, Dubravka  ; Filipčev, Bojana  ; Mišan, Aleksandra  ; Mandić, Anamarija  ; Šarić, Bojana  ; Jovanov, Pavle  
Година: 2015
Публикација: 4th International Conference on Food Digestion
Издавач: COST Action FA 1005 INFOGEST, Italija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 75, P-14-75
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/213293
URL: https://colloque.inra.fr/cost_infogest_icfd2015
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.