Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of the amount of free amino groups as an indicator of wheat flour protein complex quality
Назив: Determination of the amount of free amino groups as an indicator of wheat flour protein complex quality
Аутори: Janić-Hajnal, Elizabet  ; Tomić, Jelena  ; Torbica, Aleksandra  ; Pojić, Milica  
Година: 2012
Публикација: 6th Central European Congress on Food, CEFood2012
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 474-478
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/215135
URL: https://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.