Резултати
еНаука >
Резултати >
Determination of the amount of free amino groups as an indicator of wheat flour protein complex quality
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Determination of the amount of free amino groups as an indicator of wheat flour protein complex quality | Аутори: | Janić-Hajnal, Elizabet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | 6th Central European Congress on Food, CEFood2012 | Издавач: | University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-027-8![]() ![]() |
Колација: | str. 474-478 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/215135 | URL: | https://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.