Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of the content of volatile compounds in pirots ironed sausages by solid-phase microextraction (SPME) method
Назив: Determination of the content of volatile compounds in pirots ironed sausages by solid-phase microextraction (SPME) method
Аутори: Danilović, Bojana R.  ; Natalija Đorđević  ; Karabegović, Ivana T.  ; Dragan Cvetković  ; Savić, Dragiša S.  
Година: 2020
Публикација: Book of Abstracts - Food Quality and Safety, Health and Nutrition Congress - NUTRICON
Издавач: Ohrid, Makedonija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-608-4565-14-7
Колација: str. 58-58
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/216007
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.