Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of the content of volatile compounds in pirots ironed sausages by solid-phase microextraction (SPME) method
Назив: Determination of the content of volatile compounds in pirots ironed sausages by solid-phase microextraction (SPME) method
Аутори: Danilović, Bojana R.  ; Natalija Đorđević  ; Karabegović, Ivana T.  ; Dragan Cvetković  ; Savić, Dragiša S.  
Година: 2020
Публикација: Book of Abstracts - Food Quality and Safety, Health and Nutrition Congress - NUTRICON
Издавач: Ohrid, Makedonija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-608-4565-14-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 58-58
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/216007
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.