Резултати
еНаука >
Резултати >
Determination of the content of volatile compounds in pirots ironed sausages by solid-phase microextraction (SPME) method
Назив: | Determination of the content of volatile compounds in pirots ironed sausages by solid-phase microextraction (SPME) method | Аутори: | Danilović, Bojana R. ; Natalija Đorđević ; Karabegović, Ivana T. ; Dragan Cvetković ; Savić, Dragiša S. | Година: | 2020 | Публикација: | Book of Abstracts - Food Quality and Safety, Health and Nutrition Congress - NUTRICON | Издавач: | Ohrid, Makedonija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-608-4565-14-7 Претражи идентификатор | Колација: | str. 58-58 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/216007 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.