Резултати
еНаука >
Резултати >
Cereal genotypes compared for the content of total and free lysine as precursors in formation of furosine and harmful dietary advanced glycation end products during Maillard reaction
Назив: | Cereal genotypes compared for the content of total and free lysine as precursors in formation of furosine and harmful dietary advanced glycation end products during Maillard reaction | Аутори: | Žilić, Slađana M. ; Işıl Gürsul; Dejan Dodig; Filipović, Milomir R. ; Vural Gokmen | Година: | 2019 | Публикација: | VI Congress of the Serbian Genetic Society | Издавач: | Vrnjačka Banja, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 206-206 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/216145 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.