Резултати

еНаука >  Резултати >  Cereal genotypes compared for the content of total and free lysine as precursors in formation of furosine and harmful dietary advanced glycation end products during Maillard reaction
Назив: Cereal genotypes compared for the content of total and free lysine as precursors in formation of furosine and harmful dietary advanced glycation end products during Maillard reaction
Аутори: Žilić, Slađana M.  ; Işıl Gürsul; Dejan Dodig; Filipović, Milomir R.  ; Vural Gokmen
Година: 2019
Публикација: VI Congress of the Serbian Genetic Society
Издавач: Vrnjačka Banja, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 206-206
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/216145
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.