Резултати

еНаука >  Резултати >  Tehnologija čokolade i kakao proizvoda: praktikum
Назив: Tehnologija čokolade i kakao proizvoda: praktikum
Аутори: Petković, Marko  
Година: 2020
Издавач: Čačak : Agronomski fakultet, Univerzitet u Kragujevcu
Тип резултата: Уџбеник
ISBN: 978-86-87611-79-5 Претражи идентификатор
VBS COBISS: 21456393
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/21456393#izum.si
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19686
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/216535
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Petković, Marko
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.