Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Tehnologija čokolade i kakao proizvoda: praktikum | Аутори: | Petković, Marko ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Издавач: | Čačak : Agronomski fakultet, Univerzitet u Kragujevcu | Тип резултата: | Уџбеник | ISBN: | 978-86-87611-79-5![]() ![]() |
VBS COBISS: | 21456393 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/21456393#izum.si https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19686 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/216535 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Petković, Marko | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.