Резултати

еНаука >  Резултати >  Fruits of blackthorn (Prunus spinosa) and hawthorn (Crataegus laevigata) as potential antioxidants and their stability during in vitro digestion
Назив: Fruits of blackthorn (Prunus spinosa) and hawthorn (Crataegus laevigata) as potential antioxidants and their stability during in vitro digestion
Аутори: Mihailović, Vladimir  ; M. Arsić; M. Stojadinović; S. Stajić; Boroja, Tatjana  ; Katanić, Jelena  ; Mladenović, Milan  ; Stanković, Nevena  
Година: 2016
Публикација: 53rd Meeting of the Serbian Chemical Society
Издавач: Srpsko hemijsko društvo, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7132-061-0 Претражи идентификатор
Колација: br. Program and Book of str. 85-85
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/217855
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.