Резултати
еНаука >
Резултати >
Fruits of blackthorn (Prunus spinosa) and hawthorn (Crataegus laevigata) as potential antioxidants and their stability during in vitro digestion
Назив: | Fruits of blackthorn (Prunus spinosa) and hawthorn (Crataegus laevigata) as potential antioxidants and their stability during in vitro digestion | Аутори: | Mihailović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | 53rd Meeting of the Serbian Chemical Society | Издавач: | Srpsko hemijsko društvo, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7132-061-0![]() ![]() |
Колација: | br. Program and Book of str. 85-85 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/217855 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.