Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of different techniques on stone fruit (Prunus spp.) drying and assessment of physical, chemical and biological properties: Characterization of dried fruit properties
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Application of different techniques on stone fruit (Prunus spp.) drying and assessment of physical, chemical and biological properties: Characterization of dried fruit properties | Аутори: | Vakula, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Journal of Food Processing and Preservation | ISSN: | 0145-8892![]() ![]() |
Издавач: | Wiley | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 45 br. 2 str. e15158 | DOI: | 10.1111/jfpp.15158 | WoS-ID: | 000601092800001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85097959291 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/218357 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka (Preuzeto iz KNR-a) Teslić, Nemanja |
М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.