Резултати
еНаука >
Резултати >
Safety of the use of lactic acid bacteria as starters for the production of fermented sausages
Назив: | Safety of the use of lactic acid bacteria as starters for the production of fermented sausages | Аутори: | Danilović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | The book of proceedings, Biological Food Safety and Quality | Издавач: | Univerzitet u Novom Sadu, Poljoprivredni fakultet, Republika Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-264-6![]() ![]() |
Колација: | str. 98-100 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/218570 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.