Резултати

еНаука >  Резултати >  Safety of the use of lactic acid bacteria as starters for the production of fermented sausages
Назив: Safety of the use of lactic acid bacteria as starters for the production of fermented sausages
Аутори: Danilović, Bojana  ; Ljiljana Petrović; Savić, Dragiša S.  
Година: 2012
Публикација: The book of proceedings, Biological Food Safety and Quality
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu, Poljoprivredni fakultet, Republika Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-264-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 98-100
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/218570
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.