Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of the number of microorganisms and organic acids content in the Pirots ironed sausage
Назив: Determination of the number of microorganisms and organic acids content in the Pirots ironed sausage
Аутори: Danilović, Bojana R.  ; Đorđević Natalija  ; Savić, Dragiša S.  ; Veljković, Vlada B. 
Година: 2018
Публикација: Abstract book XII Conference of Chemists, Technologists and Enivromentalists od Republic of Srpska
Издавач: Tehnološki fakultet, Banja Luka, Banja Vrućica, Bosnia and Hercegovina,
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 80-80
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/219090
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.