Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of the number of microorganisms and organic acids content in the Pirots ironed sausage
Назив: Determination of the number of microorganisms and organic acids content in the Pirots ironed sausage
Аутори: Danilović, Bojana R.  ; Đorđević Natalija  ; Savić, Dragiša S.  ; Veljković, Vlada B. 
Година: 2018
Публикација: Abstract book XII Conference of Chemists, Technologists and Enivromentalists od Republic of Srpska
Издавач: Tehnološki fakultet, Banja Luka, Banja Vrućica, Bosnia and Hercegovina,
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 80-80
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/219090
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.