Резултати
еНаука >
Резултати >
Determination of the number of microorganisms and organic acids content in the Pirots ironed sausage
Назив: | Determination of the number of microorganisms and organic acids content in the Pirots ironed sausage | Аутори: | Danilović, Bojana R. ; Đorđević Natalija ; Savić, Dragiša S. ; Veljković, Vlada B. | Година: | 2018 | Публикација: | Abstract book XII Conference of Chemists, Technologists and Enivromentalists od Republic of Srpska | Издавач: | Tehnološki fakultet, Banja Luka, Banja Vrućica, Bosnia and Hercegovina, | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 80-80 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/219090 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.