Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj odabranih faktora na tok kisele i sirišne koagulacije kozjeg mleka i kvalitet jogurta i sireva
Назив: Uticaj odabranih faktora na tok kisele i sirišne koagulacije kozjeg mleka i kvalitet jogurta i sireva
Остали називи: Influence of selected factors on the acid and rennet coagulation of goat's milk and the quality of yoghurts and cheeses
Аутори: Hovjecki, Marina  
Ментор: Miočinović, Jelena  
Остала ауторства: Puđa, Predrag ; Iličić, Mirela  ; Rac, Vladislav  ; Mirković, Milica M.  
Година: 2021
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 45138953
URI: http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=8253
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:23982/bdef:Content/download
http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=45138953
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/18511
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220263
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца