Резултати

еНаука >  Резултати >  Fizičko-hemijska, nutritivna i senzorna svojstva kobasica u tipu frankfurtera od mesa izlučenih koza
Назив: Fizičko-hemijska, nutritivna i senzorna svojstva kobasica u tipu frankfurtera od mesa izlučenih koza
Остали називи: Physico-chemical, nutritional and sensory properties of sausages in the type of frankfurter of culled goat meat
Аутори: Pisinov, Boris  
Ментор: Stajić, Slaviša  
Остала ауторства: Živković, Dušan  ; Ivanović, Snežana; Tomašević, Igor  ; Antić, Mališa  ; Kurćubić, Vladimir  
Година: 2021
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Београд: Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 45134857
URI: http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=8250
https://plantarum.izbis.bg.ac.rs/handle/123456789/634
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:23979/bdef:Content/download
http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=45134857
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220392
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/18509
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца