Резултати
еНаука >
Резултати >
Fizičko-hemijska, nutritivna i senzorna svojstva kobasica u tipu frankfurtera od mesa izlučenih koza
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Fizičko-hemijska, nutritivna i senzorna svojstva kobasica u tipu frankfurtera od mesa izlučenih koza | Остали називи: | Physico-chemical, nutritional and sensory properties of sausages in the type of frankfurter of culled goat meat | Аутори: | Pisinov, Boris ![]() ![]() |
Ментор: | Stajić, Slaviša ![]() ![]() |
Остала ауторства: | Živković, Dušan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Универзитет у Београду | Издавач: | Београд: Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет | Тип резултата: | Докторска дисертација | VBS COBISS: | 45134857 | URI: | http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=8250 https://plantarum.izbis.bg.ac.rs/handle/123456789/634 https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:23979/bdef:Content/download http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=45134857 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220392 https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/18509 |
М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |