Резултати
Назив: | Characteristics of Pseudomonas spp. isolated from food of animal origin | Аутори: | Savić-Radovanović, Radoslava ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | 2nd International UNIfood Conference | Издавач: | University of Belgrade | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7522-066-4![]() ![]() |
Колација: | str. 124 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220987 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2320 |
Пројекат: | Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.