Резултати

еНаука >  Резултати >  Characteristics of Pseudomonas spp. isolated from food of animal origin
Назив: Characteristics of Pseudomonas spp. isolated from food of animal origin
Аутори: Savić-Radovanović, Radoslava  ; Rajić-Savić, Nataša; Gajić, Ina
Година: 2021
Публикација: 2nd International UNIfood Conference
Издавач: University of Belgrade
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7522-066-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 124
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220987
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2320
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.