Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of different techniques in the determination of xanthan gum-SDS and xanthan gum-Tween 80 interaction
Назив: | Application of different techniques in the determination of xanthan gum-SDS and xanthan gum-Tween 80 interaction | Аутори: | Krstonošić, Veljko ; Milanović, Maja ; Dokić, Ljubica | Година: | 2019 | Публикација: | Food Hydrocolloids | ISSN: | 0268-005X Food Hydrocolloids Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 87 str. 108-118 | DOI: | 10.1016/j.foodhyd.2018.07.040 | WoS-ID: | 000447623600013 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85053057041 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/222780 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/543 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
66
SCOPUSTM
SCOPUSTM
49
OpenCitations
OpenCitations
60
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.