Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of different techniques in the determination of xanthan gum-SDS and xanthan gum-Tween 80 interaction
Назив: Application of different techniques in the determination of xanthan gum-SDS and xanthan gum-Tween 80 interaction
Аутори: Krstonošić, Veljko  ; Milanović, Maja  ; Dokić, Ljubica  
Година: 2019
Публикација: Food Hydrocolloids
ISSN: 0268-005X Food Hydrocolloids Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 87 str. 108-118
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2018.07.040
WoS-ID: 000447623600013
Scopus-ID: 2-s2.0-85053057041
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/222780
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/543
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

66
SCOPUSTM
49
OpenCitations
60
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.