Резултати

eNauka >  Rezultati >  Application of different techniques in the determination of xanthan gum-SDS and xanthan gum-Tween 80 interaction
Naziv: Application of different techniques in the determination of xanthan gum-SDS and xanthan gum-Tween 80 interaction
Autori: Krstonošić, Veljko  ; Milanović, Maja  ; Dokić, Ljubica  
Godina: 2019
Publikacija: Food Hydrocolloids
ISSN: 0268-005X Food Hydrocolloids Pretraži identifikator
Izdavač: Elsevier
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 87 str. 108-118
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2018.07.040
WoS-ID: 000447623600013
Scopus-ID: 2-s2.0-85053057041
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/222780
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/543
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
21a+M21a+ - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a+

81
SCOPUSTM
49
OpenCitations
74
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.