Резултати

еНаука >  Резултати >  In vitro evaluation of the ability of beer fermentation residue containing Saccharomyces cerevisiae to bind mycotoxins
Назив: In vitro evaluation of the ability of beer fermentation residue containing Saccharomyces cerevisiae to bind mycotoxins
Аутори: Campagnollo, Fernanda B.; Franco, Larissa T.; Rottinghaus, George E.; Kobashigawa, Estela; Ledoux, David R.; Daković, Aleksandra  ; Oliveira, Carlos A.F.
Година: 2015
Публикација: Food Research International
ISSN: 0963-9969 Food Research International Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 77 str. 643-648
DOI: 10.1016/j.foodres.2015.08.032
WoS-ID: 000367410100042
Scopus-ID: 2-s2.0-84949102039
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/222782
https://ritnms.itnms.ac.rs/handle/123456789/339
Пројекат: Conselho Nacional de Desenvolvimento Cientifico e Technologico (CNPq) [481561/201 1-0]
Fundacao de Amparo a Pesquisa do Estado de Sao Paulo (FAPESP) [2011/03410-0]
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a

46
SCOPUSTM
34
OpenCitations
40
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.