Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of lactic acid bacteria and yeast diversity in traditional white pickled and fresh soft cheeses from the mountain regions of Serbia and lowland regions of Croatia
Назив: Evaluation of lactic acid bacteria and yeast diversity in traditional white pickled and fresh soft cheeses from the mountain regions of Serbia and lowland regions of Croatia
Аутори: Golić, Nataša  ; Čadež, Neža; Terzić-Vidojević, Amarela  ; Šuranská, Hana; Beganović, Jasna; Lozo, Jelena  ; Kos, Blaženka; Šušković, Jagoda; Raspor, Peter; Topisirović, Ljubiša
Година: 2013
Публикација: International Journal of Food Microbiology
ISSN: 0168-1605 International Journal of Food Microbiology Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 166 br. 2 str. 294-300
DOI: 10.1016/j.ijfoodmicro.2013.05.032
WoS-ID: 000324970100014
Scopus-ID: 2-s2.0-84882986607
URI: https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3710
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/614
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/222893
Пројекат: SEE-ERA-NET Plus Project [ERA-195/01]
Изучавање гена и молекуларних механизама у основи пробиотичке активности бактерија млечне киселине изолованих са подручја западног Балкана
Ministry of Science, Education and Sports of the Republic of Croatia [0581990]
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

63
SCOPUSTM
40
OpenCitations
54
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.