Резултати

еНаука >  Резултати >  Direct chronopotentiometric method for ascorbic acid determination in fermented milk products
Назив: Direct chronopotentiometric method for ascorbic acid determination in fermented milk products
Аутори: Stojanović, Zorica  ; Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Vitas, Jasmina  ; Malbaša, Radomir  ; Lončar, Eva 
Година: 2013
Публикација: Journal of Food Composition and Analysis
ISSN: 0889-1575 Journal of Food Composition and Analysis Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 32 br. 1 str. 44-50
DOI: 10.1016/j.jfca.2013.06.009
WoS-ID: 000328308300007
Scopus-ID: 2-s2.0-84887226711
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/223428
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8566
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

3
SCOPUSTM
3
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.