Резултати
еНаука >
Резултати >
Direct chronopotentiometric method for ascorbic acid determination in fermented milk products
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Direct chronopotentiometric method for ascorbic acid determination in fermented milk products | Аутори: | Stojanović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Journal of Food Composition and Analysis | ISSN: | 0889-1575![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 32 br. 1 str. 44-50 | DOI: | 10.1016/j.jfca.2013.06.009 | WoS-ID: | 000328308300007 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84887226711 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/223428 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8566 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.