Резултати

еНаука >  Резултати >  Gluten-free sources, properties and health implications, Howard Rivera (ed.)
Назив: Gluten-free sources, properties and health implications, Howard Rivera (ed.)
Аутори: Sakač, Marijana B.  ; Mandić, Anamarija I.  ; Mišan, Aleksandra Č.  
Година: 2017
Публикација: Buckwheat-containing gluten-free bakery and confectionery products
Издавач: Nova Science Publishers, New York
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-1-53610-386-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 45-92
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/223802
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.