Резултати

еНаука >  Резултати >  Phenolic Content and Antioxidant Capacity of Selected Red Fruits
Назив: Phenolic Content and Antioxidant Capacity of Selected Red Fruits
Аутори: Dejan Prvulović  ; Radenka Kolarov  ; Matijana Peić Tukuljac; Miodragović, Maja Đ.  ; Dulić, Jovana I.  ; Barać, Goran Ž.  ; Ognjanov, Vladislav M.  
Година: 2019
Публикација: Zbornik radova - XXIV savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 15-16. mart 2019. godine
Издавач: Čačak : Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 491-496-496
VBS COBISS: 17880585
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/17880585#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/223975
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.