Резултати

еНаука >  Резултати >  Correlation between protein to fat ratio of milk and chemical parameters and the yield of semi-hard cheese
Назив: Correlation between protein to fat ratio of milk and chemical parameters and the yield of semi-hard cheese
Аутори: Bojanić-Rašović, M.; Nikolić, N.; Martinović, A.; Katić, Vera; Rašović, R.; Walcer, M.; Domig, K.
Година: 2013
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 29 br. 1 str. 145-159
DOI: 10.2298/BAH1301145B
VBS COBISS: 43206415
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/224504
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/43206415#izum.si
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

5
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.