Резултати

еНаука >  Резултати >  The biological activity of fermented dairy products obtained by kombucha and conventional starter cultures during storage
Назив: The biological activity of fermented dairy products obtained by kombucha and conventional starter cultures during storage
Аутори: Hrnjez, Dajana  ; Vaštag, Žužana ; Milanović, Spasenija ; Vukić, Vladimir  ; Iličić, Mirela  ; Popović, Ljiljana  ; Kanurić, Katarina  
Година: 2014
Публикација: Journal of Functional Foods
ISSN: 1756-4646 Journal of Functional Foods Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 10 str. 336-345
DOI: 10.1016/j.jff.2014.06.016
WoS-ID: 000342034200036
Scopus-ID: 2-s2.0-84920036427
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/6862
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/224904
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

49
SCOPUSTM
32
OpenCitations
39
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.