Резултати

еНаука >  Резултати >  The effects of osmotic dehydration of white cabbage on polyphenols and mineral content
Назив: The effects of osmotic dehydration of white cabbage on polyphenols and mineral content
Аутори: Cvetković, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Mišan, Aleksandra  ; Mastilović, Jasna  ; Kevrešan, Žarko  ; Ilić, Nebojša  ; Filipčev, Bojana  
Година: 2019
Публикација: LWT-Food Science and Technology
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 110 str. 332-337
DOI: 10.1016/j.lwt.2019.05.001
WoS-ID: 000471736200043
Scopus-ID: 2-s2.0-85065494650
URI: https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/660
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/225020
Пројекат: Осмотска дехидратација хране - енергетски и еколошки аспекти одрживе производње
Развој и примена нових и традиционалних технологија у производњи конкурентних прехрамбених производа са додатом вредношћу за европско и светско тржиште - Створимо богатство из богатства Србије
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

27
SCOPUSTM
13
OpenCitations
19
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца