Резултати

еНаука >  Резултати >  Activity profiling of Serbian and some other European Merlot wines in inflammation and oxidation processes
Назив: Activity profiling of Serbian and some other European Merlot wines in inflammation and oxidation processes
Аутори: Majkić, Tatjana  ; Torović, LjILjA  ; Lesjak, Marija  ; Četojević-Simin, Dragana  ; Beara, Ivana  
Година: 2019
Публикација: Food Research International
ISSN: 0963-9969 Food Research International Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 121 str. 151-160
DOI: 10.1016/j.foodres.2019.03.033
WoS-ID: 000470048200017
Scopus-ID: 2-s2.0-85063107533
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/225447
http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/2/8108
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=110489&source=eNauka&language=en
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=113501&source=eNauka&language=en
URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S096399691930184X?via%3Dihub
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

18
SCOPUSTM
10
OpenCitations
16
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.