Резултати

еНаука >  Резултати >  The Influence of Enzymatic Hydrolysis on Adsorption and Interfacial Dilatational Properties of Pumpkin (Cucurbita pepo) Seed Protein Isolate
Назив: The Influence of Enzymatic Hydrolysis on Adsorption and Interfacial Dilatational Properties of Pumpkin (Cucurbita pepo) Seed Protein Isolate
Аутори: Bučko, Sandra  ; Katona, Jaroslav  ; Petrović, Lidija  ; Milinković, Jelena  ; Spasojević, Ljiljana  ; Mucić, Nenad; Miller, Reinhard
Година: 2018
Публикација: Food Biophysics
ISSN: 1557-1858 Food Biophysics Претражи идентификатор
Издавач: Springer
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 3 str. 217-225
DOI: 10.1007/s11483-018-9528-5
WoS-ID: 000438969600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85050036346
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/1324
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/225707
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

8
SCOPUSTM
2
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.