Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant components and properties of buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) grain fractions
Назив: Antioxidant components and properties of buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) grain fractions
Аутори: Sedej, Ivana; Sakač, Marijana  ; Mandić, Anamarija  ; Mišan, Aleksandra  ; Tumbas, Vesna  ; Čanadanović-Brunet, Jasna  
Година: 2012
Публикација: Proceedings of 6th Central European Congress on Food - CEFood Congress
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 284-289
Scopus-ID: 2-s2.0-84961291587
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/227032
http://cefood2012.rs/
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5613
URL: http://cefood2012.rs/
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.