Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant components and properties of buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) grain fractions
Назив: | Antioxidant components and properties of buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) grain fractions | Аутори: | Sedej, Ivana; Sakač, Marijana ; Mandić, Anamarija ; Mišan, Aleksandra ; Tumbas, Vesna ; Čanadanović-Brunet, Jasna | Година: | 2012 | Публикација: | Proceedings of 6th Central European Congress on Food - CEFood Congress | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 284-289 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84961291587 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/227032 http://cefood2012.rs/ https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5613 |
URL: | http://cefood2012.rs/ | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.