Резултати

еНаука >  Резултати >  Relationship between haptoglobin levels and meat inspection findings in slaughtered cattle and pigs
Назив: Relationship between haptoglobin levels and meat inspection findings in slaughtered cattle and pigs
Аутори: Blagojević, Bojan  ; Dragan Antić; Sava Bunčić
Година: 2010
Публикација: An international conference “VPH on the move - at the interface between human and animal health”, European College of Veterinary Public Health
Издавач: European College of Veterinary Public Health, Švajcarska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 16-16
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/228042
URL: http://www.ecvph.org/meeting/details/1-ecvph-annual-meeting-and-conference-2010
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.