Резултати
еНаука >
Резултати >
Relationship between haptoglobin levels and meat inspection findings in slaughtered cattle and pigs
Назив: | Relationship between haptoglobin levels and meat inspection findings in slaughtered cattle and pigs | Аутори: | Blagojević, Bojan ; Dragan Antić; Sava Bunčić | Година: | 2010 | Публикација: | An international conference “VPH on the move - at the interface between human and animal health”, European College of Veterinary Public Health | Издавач: | European College of Veterinary Public Health, Švajcarska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 16-16 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/228042 | URL: | http://www.ecvph.org/meeting/details/1-ecvph-annual-meeting-and-conference-2010 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.