Резултати

еНаука >  Резултати >  Albumins Characterization in Relation to Rheological Properties and Enzymatic Activity of Wheat Flour Dough
Назив: Albumins Characterization in Relation to Rheological Properties and Enzymatic Activity of Wheat Flour Dough
Аутори: Tomić, Jelena  ; Torbica, Aleksandra  ; Popović, Ljiljana  ; Strelec, Ivica; Vaštag, Žužana ; Pojić, Milica  ; Rakita, Slađana  
Година: 2015
Публикација: JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE AND TECHNOLOGY
ISSN: 1680-7073 Journal of Agricultural Science and Technology Претражи идентификатор
Издавач: University of Tarbiat Modares
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 17 br. 4 str. 805-816
WoS-ID: 000360584500002
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/228104
jast.modares.ac.ir/article_12907.html
URL: http://jast.modares.ac.ir/article-23-6880-en.html
Пројекат: Ministry of Education, Science and Technological Development, Republic of Serbia [TR 31007]
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

13
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.