Резултати
еНаука >
Резултати >
Albumins Characterization in Relation to Rheological Properties and Enzymatic Activity of Wheat Flour Dough
| Назив: | Albumins Characterization in Relation to Rheological Properties and Enzymatic Activity of Wheat Flour Dough | Аутори: | Tomić, Jelena |
Година: | 2015 | Публикација: | JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE AND TECHNOLOGY | ISSN: | 1680-7073 Journal of Agricultural Science and Technology Претражи идентификатор |
Издавач: | University of Tarbiat Modares | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 17 br. 4 str. 805-816 | WoS-ID: | 000360584500002 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/228104 jast.modares.ac.ir/article_12907.html |
URL: | http://jast.modares.ac.ir/article-23-6880-en.html | Пројекат: | Ministry of Education, Science and Technological Development, Republic of Serbia [TR 31007] | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
13
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.